Ovčane, můžeš souhlasit anebo mlčet! Máš přeci na výběr.

28. 09. 2015 11:55:04
Ano, jsme zvyklí dávat palec nahoru. Současná multikulturní společnost nás nabádá pohlížet na svět pozitivně. To je sice moc príma, ale má to i svá úskalí. Že se jedná o malicherný problém?

Běda někomu, když vidí něco negativně, nebo má prostě jen opačný názor a ještě se hlasitě projeví.
Multi-kulti trend se prostě zcela obejde bez informací, že se komukoli cokoli nelíbí.
Prostě a jednoduše musíte jen souhlasit anebo mlčet!

Že tomu nevěříte?

Uvedu Vám hned několik příkladů z našeho každodenního běžného života.

Příklad 1.
FaceBook
Je zde jen tlačítko s ikonkou "palec nahoru".

Příklad 2.
Česká televize
Zpravodajství jen z jednoho úhlu.

Ano, jsme například denně a neustále dokola přesvědčováni, jak máme býti milosrdní s přicházejícími migranty, kteří k nám údajně přicházejí ze zemí zbídačených válkou, většinou prý ze Sýrie, většinou děti a ženy, a pokud nám v televizních záběrech již ukáží muže, tak se prý jedná o inženýry a lékaře. Jak nás přicházejí multikulturně obohatit.

Když se však podíváme na problém trochu více zblízka, tak na neveřejnoprávních médiích zjistíte přesný opak. Dozvíte se, že denně překračují hranice Shengenu desetitisíce nelegálních ekonomických imigrantů. Pak se vzápětí dozvíte, že jen cca každý dvacátý je z válkou sužované Sýrie, dalších pak cca 5 až 10 procent si syrský pas zakoupilo na černém trhu za 1.000 Euro. A ti ostatní, že utíkají ze zemí, kde se neválčí a přesto utíkají, anebo ze zemí, kde se válčí již léta, ale najednou si uvědomili, že jim válka vadí. Takže namísto rozhodnutí bojovat a bránit svou vlast, se vydají přes moře a přes celou Evropu do údajného vysněného ráje, který v současnosti "shodou náhod" nese jméno Německo, kam je srdceryvně zve všemi dostupnými prostředky madam Merkel. Tito imigranti jsou agresivní a dokonce si dovolí vyhlásit hladovku s požadavkem, že kromě bezplatných výhod v podobě jídla a pití, ubytování, ošacení, pomoci psychologa, chtějí měsíční kapesné ve výši 2.000 Euro namísto nabízených "pouhých" 670 Euro měsíčně.

Příkladů by bylo jistě více. Věřím, že většina čtenářů mého blogu již všechny tyto skutečnosti ví, a nemusím se zde rozepisovat v dalších příkladech.

Uvědomme si však důsledky takového možného ovlivňování nás samých.

Na prvním příkladu mnou výše uvedeném je důsledek ihned čitelný.
Dítě, které vstupuje do sociálního mediálního prostředí FaceBooku, je okamžitě konfrontováno s tímto systémem budování podvědomí. Buďto se ti to líbí, anebo si listuj a procházej příspěvky dál. Jistě na nějaký, který se Ti bude líbit, narazíš dříve či později. Jaký je však důsledek, všichni moudří již domýšlejí. Návštěvníci FB jsou již od prvního usednutí k počítači až do svého odchodu od něj při svém brouzdání na FB manipulovaní do situace, která se jim postupně stává přirozeným vnímáním světa. A to sice, když se Vám něco líbí, dejte palec nahoru a když se Vám to nelíbí, přejděte to dál...



Důsledky jsou pak alarmující.
Lidé sedí raději doma u svých televizorů. Když se jim zvolený kanál nelíbí, protože zrovna nevysílají žádný jejich hlavu vymývající oblíbený seriál, tak klikají dálkovými ovladači dál, až něco, co jim ten čas sebere a hlavu dále vypláchne, naleznou.
A to vše i na úkor toho, aby šli například ven, běhat, jezdit na kole, či si vyhlédli nějakou serióznější literaturu.
V tom lepším případě jedou na chalupu a tam týrají svá těla, jak jinak, opět prací...

Jistě jich je mnoho, kterým se toho hodně nelíbí. Ale jsou již zvyklí pouze nedat palec nahoru a starat se dál o sebe, dle mého jen o své, v podstatě nicotné životy.

Takže aby namísto opuštění alespoň na chvíli svých stereotypů, ať již v podobě sledování TV, či jiných zástupných činností, byť návštěvy chalupy, když již mají ty 3 své volné dny, vykročili na demonstraci...
A to demonstraci jakkoli kritizující, kritizující například chování naší vlády, která za naše peníze, za peníze poplatníků daní, tedy nás všech občanů, kteří se celý týden dřeme a odvádíme do systému daně, koná v rozporu s naším přesvědčením. Tak abychom vykročili do ulic a pořádně nahlas to těm nahoře sdělili prostřednictvím alespoň své mohutné početné účasti. Tak raději budeme opět sedět u té své telky a očekávat to naše manipulativní zpravodajství. A když přijde na řadu okomentování demonstrace, tak nám buďto uteče, neb jsme si šli právě pro pivo, anebo bylo to zpravodajství tak krátké, že jej ani nezaregistrujeme. A když náhodou ano, tak nám vlastně oznámí to, co jsme již dávno věděli. Dají nám za pravdu, že jsme se nikam neobtěžovali, protože tam bylo přesně dle našich odhadů tak málo lidí, že to vlastně stejně nemá cenu...

Nyní budu trochu krutý. Chci Vás vyburcovat.
Když naváži na výše již zmíněnou úvahu, že se budete starat dál o své v podstatě nicotné životy, tak stejně jen do chvíle, kdy Vám je někdo jiný vezme. A nebo si vezme život někoho z Vašich blízkých. Že chci strašit? Ale vůbec ne! Opak je pravdou. Ale jak jinak Vám lide český, televizní a gaučoví fanatici, či v nejlepším případě chalupáři a houbaři sdělit, že když nyní nezabereme a nespojíme se a nevyjdeme společně do ulic, že žádnou změnu k dobrému očekávat nemůžeme.
A skutečně, ten špatný směr, který si zatím mnoho z Vás nechce připustit, ten můžete zaznamenat, až bude pozdě. Až naši nově příchozí současní imigranti s volebním právem Vás v nejlepším případě u voleb přečíslí, Vy nebudete míti právo již na nic. Nebo Vám znásilní ženu, dceru a nové právo Šária bude již v tuto dobu zcela legitimním a Vy nic nezmůžete. "BUDE POZDĚ!" (video).

V úctě, Váš bloger a hrdý Čech,

Romain A. VORONOV.

Autor: Romain Alexander Voronov | pondělí 28.9.2015 11:55 | karma článku: 31.50 | přečteno: 1101x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Ostatní

Ladislav Jakl

Dělají z nás ženy! Nebo jen hlupáky?

Jsme všichni obětmi tajemného spikleneckého experimentu, kdy pomocí přísad do potravin globální vládci nadělají z chlapů zženštilé hermafrodity, neschopné plodit děti?

28.3.2024 v 18:55 | Karma článku: 23.03 | Přečteno: 371 | Diskuse

Milan Šupa

Čerpejme sílu ke vzestupu z prožití reality Ducha

Myslím, tedy jsem! Tato slova jsou lež! Jsou omylem! Kdo je akceptuje, sází na falešnou kartu a promrhává svůj život. Ztotožňování vlastní jsoucnosti s rozumem a myslí je tou největší tragédií, která nás může postihnout.

28.3.2024 v 16:13 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 44 | Diskuse

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 24 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 15.14 | Přečteno: 294 |

Jan Andrle

Nový oblek

Jak slíbil, tak udělal. Sliby se mají plnit, že. A já to stihnu nejen do vánoc, ale dokonce do velikonoc. Tady to je, přátelé blogeřníci.

27.3.2024 v 22:17 | Karma článku: 19.77 | Přečteno: 513 | Diskuse
Počet článků 8 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2019

Cítím se býti vizionářem, stále hledám nové cesty, nové způsoby, nové pohledy, doslova je vyhledávám, objevuji… Jakýkoli nový problém nevidím jako problém, ale jako výzvu a vítám ji. Zajímám se nejen o historii, ze které vycházím a čerpám, rovněž mne nenaplňují jen vize o naší budoucnosti, které rád vytvářím, ale snažím se velice intenzivně prožívat přítomost, a to zejména přítomnost právě probíhajícího okamžiku, přikládám velikou sílu vědomí...

 

 

Miniaplikace

 

Miniaplikace

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...